Дом > Решења > Садржај

Апликација обрнутог инжењеринга у производњи калуп

Source:

Радим обрнути дизајн је можда већи изазов од врха ка дну дизајн. Пред дизајна производа, те мора покушај схватити идеју дизајн оригиналног модела, на основу можда ће бити потребно да поправите или да превазиђе недостатке у оригинални модел. На неки начин, обрнути дизајн је такође редизајн процес. Пре покретања дизајн у обрнутом, треба да изврши помне анализе делова, који углавном размотрите следеће тачке:

(1 ) да бисте утврдили укупну мисао о дизајну, изврши систематска анализа модела радног комада. Модел се углавном бити подељени у неколико карактеристика у област закључио је укупни мислио дизајна, и наћи потешкоћа, постићи знам прилично добро у основи.

(2 ) одређују закривљену површински тип основну структуру у облику модел, која је везана за избор одговарајуће дизајн софтвера и посвећености софтверски модули. За површине слободног облика, као што су аутомобил, мотор #39; с спољне и унутрашње декорације, итд., покривање делове обично треба да усвоји згодно корекције кривине и површинском модулу; За основне анализе закривљену површинске сегменте као што су авион, цилиндрични, купасти површину није потребно јер према њиховим мерење података можете оцигледно знате да је авион или цилиндричног површина.

У ствари, неке колоне, испупчена платформа карактерише након што је утврђено да је контура, цела мерење модел ентитет је комбинован са скенирање података генерисана. Требало би да одаберете неки скенирање тачака или линија, чији квалитет су боље.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.