Дом > Решења > Садржај

Употреба ЦММ у обрнути инжењеринг

Source:

Обрнути инжењеринг је врста производа групном производње и секундарни развој технологије развио из 20-тог века. Јер је за разлику од традиционалних производа развој редослед, стога то се често назива као обрнути инжењеринг. Обрнути инжењеринг је резултат поља комерцијални и војном хардвера. Њен главни циљ је да се изврши меру оригиналног производа када могу лако да бисте добили информације потребне за производњу. Друго је да користите ЦАД за подешавање модела производа, а затим изврши одговарајући третман за модел производа за израду нових производа. У обрнути инжењеринг, три координата мерење направа је важно опрему. Производ оригиналне дигиталне и производ површински процес обнове је потребна подршка три координата мерна машина.

Дигитални оригиналног производа је први корак у обрнути инжењеринг развоја, такође је веома критичан корак. Прецизност дигиталних производа могу утицати на структуру производа анализе и секундарни развој производа. Док користите координата мерна машина, то можете постићи већа тачност услов и прецизне 3 д модел производа.

Три координата мерна машина могу бити подељени у два типа: обратите мерења и без контакта мерења. Мерење контактирања путем испитивања главе контакт са узорцима и снимање координате на површини узорка. То може бити подељен у окидача типа и континуирани типа. За велике узорке ваздухопловства, аутомобилски и друге индустрије, углавном на располагању контакт мерења. Окидач тип меру могу бити вештачки планирано, која може да се више тачака у велике закривљености или оштрим закривљеност промена област. Док је у области релативно равну, то се могу мерити са мање поена да испуни те услове прецизност.

Мерење методу нон-контакт углавном заснива се на основни принцип у пољу магнетизма оптички, Акустични, и тако даље. Убрзано прикупљање великог броја густо поена у цијела површина од узорака поставите, која се лако управља, а можете да смањите вештачка мерење план.

Количина података, ухватили су три координата мерна машина је врло велик, који могу да остваре високу прецизност услов. Тако да се користи више у обрнути инжењеринг.


Молим вас обавестите нас ако неко питање или савет

Е-маил : overseas@cmm-nano.com


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.