Дом > Решења > Садржај

5 -ицу РЕВО мулти-сензор мерни систем

Source:

РЕВО -2 је нови производ за надоградњу који је револуционарна мулти-сензор за мерење пет оси мерна машина је координате. РЕВО -2 и нови контролер ЦММ УЦЦ С5 су у извуку поуке из успешан РЕВО мулти-сензор систем, који има јаче напајање и способност комуникације и може да се користи заједно са РВП слика сонди и другим најновијим РЕВО сензорима.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

РЕВО -2 је усвојен са Оптимизација хард сферна ваздуха имајући технологију у своје две Ротори осе, која може да обезбеди ригидна мерне платформе. Две осе је подстакнут најнапреднији брусхлесс мотор, резолуција енкодер је променио из оригинала 0.08 секунди 0.003 сецондс. Када се дода 100 мм дугу иглу, позиционирање резолуцију можете до 0,001, што је скоро 40 пута него на генерацију технологије.

Ренисхаw изложио нову слику главе (РВП), која се може користити заједно са РЕВО. РВП додаје функције као што је окидач, брз контакт за скенирање и изрони грубост мерења на основу откривања-контакт да бисте побољшали функције РЕВО мулти-сензор.


Молим вас обавестите ме ако има ли питања или савет

Е-маил : overseas@cmm-nano.com


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.