Дом > Решења > Садржај

Израда инсталације НАНО ЦММ

Source:

Наконапаратдостављена кориснику, молим те ради озбиљне амп; неопходне провере и ради припреме за инсталацију, као што су на локацији за инсталацију, транспортне пролаз и алатку за доставу.

1 . пакет потврду

Проверите и број кутије за пакирање, серијски број и изглед статуса. Кад мањка или је нешто разбијено, молимо вас да контактирате Министарство Сродне испорука на време да појасни истину и контактирајте нас.

2 . раставити у картонској кутији

У картонској кутији требало отворити нам техничара и корисник заједно. Сегмената у оквиру треба да буде заштићена од бити сломљен. Након отворене картонској кутији, проверите терет режим "," Количина "и"изоловани комаде према листи паковања.

3 . поиисти прибору

Како би се заштитили ЦММ и делови од оштећења или корозију током транспорта, ЦММ компоненте су упаковане одвојено пре него што су се испоручују са напроизвођач. Молим те да иистиљ пре овога инсталације.

4 . власт и пумпи за ваздух

Потребна је АЦ 220В стабилног напона. Корисник треба да припреми ексклузивни земљу кабл. Проток и притисак ваздуха пумпа треба да упозна прописе. Ваздух мора бити филтриране пре уноса ЦММ. Компримовани ваздух да ЦММ мора бити сува, а температура ваздуха мора бити близу мерење собне температуре да гарантује да ваздух који носе, цилиндар делове нормално радити како би се осигурало прецизност и стабилност у ЦММ.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.