Дом > Решења > Садржај

Развој 3Д димензионални мерење алат (ИИИ)

Source:

Д . без контакта мерења

Без контакта метод за мерење тродимензионални радног комада је углавном се односи на оптички метод. Ту је и присуство мерење сила у утрадиционални контакт мерењаметод. Треба јој компензацију радијуса сонде ако у дуго мерење времена. Али оптички-контакт мерење решило горе наведене проблеме успјешно, технолошко -доликује због свог високог одзива, високе резолуције. Све врсте високих перформанси компоненте као што су ласерски полупроводник, пуњење – цоуплед уређај, сензор слика, појава позиција осетљив уређаје и тако даље, оптички-контакт мерење технологија се брз развој. Последњих година, све врсте офоптицал мерење технологија је постигла велики развој у одређеном пољу.

Ласерског скенирања метод је усвојен у оптички познати троугао, са уређајем цоуплед – трошак или са смислом за позиција осетљив уређај да изврши преузимање слика дигитални ласерски. То на основу ЦЦД сензор који бисте избегли напуниле одраз тачке и расипања светло, и од једном пикселу резолуције је високо. Како помоћу ЦЦД добио већа тачност мерења.

У целини, како би се гарантовала нависоку прецизностМерна , калибрацију би требало тестирати на површини која је слична површине објекта.


Молим те стварииз нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.