Дом > Решења > Садржај

Разлика између ЦММ и нормално мерења (И)

Source:

Са развојем модерне индустрије, са захтевима облик механички делови више закомпликовало, онда такође захтева брзу и поуздану мерење метод сарадњу.Три координирати мерна машина (ЦММ)као нека врста високо ефикасан прецизност, мерни инструменти, које у складу са горе наведене услове. Због тога је у широкој употреби у производњи машина, инструмент производње, Електронска индустрија и индустрија аеродинамика и Националне одбране. Посебно је погодна за мерење делова тела, умире, прецизност кастинг, ауто љуске, делове мотора, ЦАМ и авиона упишите тело које је са простора закривљена површински делови.

1 . меру геометријских величина и облика

Мјерење геометрије радног комада величине и облика, конвенционалне методе је обично потребно за независно. Посебно у меру радног комада облика, има тражећи захтевима посла-комад. То ће коштати много више времена него стварни мерну јединицу, као што је када мерење планенесс у таблет, морамо прилагодити три брзо површински поена у исте висине као таблицу.

За разлику од конвенционалне методе, ЦММ истовремено мерити величине и облика. Координирајте три мерна машина поздраве измерених објекта као колекцију од скупа дискретни поена. Према измерених објекат и различите услове, мере број из колекције дискретни неколико поена уместо измерених објекат, кроз у израчунавању да бисте одредили величину и облик објекта. Пре мерење рад-комад, прво је сонда калибрацију да елиминише утицај грешке због променљивихуслов за заштиту животне средине. А онда, према дизајн основа артефакти или процес бенцхмарк, морамо погледати за рад-комад координатни систем. Није обавезан за рад-комад Погледај га и прилагодити, треба да настави рад-комад само остати стабилна.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил адреса:overseas@cmm-nano.com


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.