Дом > Решења > Садржај

Утицај калибрацију резултата узрокована ЦММ сонда инспекције

Source:

Сонда систем је кључну улогу у три координата мерење мацхине(ЦММ), која се углавном користи за мерење на површину радног комада. И има затворених однос са ефикасност и прецизност од три координата мерна машина. Тамо гдје је нема више опција за мерење главу, постоји нема изванредне функције ЦММ.

ЦММ сонда калибрације има две главне сврхе: примате надокнаду пречник Руби писаљке и успоставити однос између другог угла прецизно мерење писаљке. Сонда за калибрацију прецизност директно утичу на прецизност калибрације. У сонду калибрацију, три геометра координата мерна машина треба да пажњу на праћење проблема:

1. изаберите одговарајући мерење писаљке и проширење, опште користи 4 * 30 писаљке без ознаке типа датотеке. Чврсто инсталирате писаљке и сфера, обрисати на писаљке и сфера од стране анхидрозне алкохол.

2. након калибрације сонде, сонде за калибрацију прецизност верификације треба да буде изведена, одступање за проверу ваљаности програма или нема познате софтвер, са више од 30 мм прстен ица и гаге блок да формирају комплетан сет за проверу ваљаности.

3. за мерење брзине сонда калибрације требало би држати брзином прецизност калибрације. Поготово за оне које се користе за дуго времена или често, када се разликује мерење брзине сонда калибрације, компензацију пречника и Руби кугла пречника разликовати.

4. Ако резултати калибрације сонда је открио да је образац грешку веци, требало би да размотрите да ли узрокована следећих разлога или не: прво, сонда или сфера је није избрисано, требало би да буде избрисан након потврду поново; Друго , сонда главу је престар, треба да буде замењена; Треће, нормалност водич пруге има велике промене, треба проверити кроз прецизности расељавање Калибрација; Па надаље, аир јастук је блокиран, требало би да се благовремено опере и прилагодио. Ако нашао да је промер није нормално, требало би да размотрите да ли није брисање иистим или сфери пречник инпут је нормално.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.