Дом > Решења > Садржај

Утицај Температуре и влажности на на ЦММ

Source:

Нормално оперативна температура од три координата мерење мацхине(ЦММ) је 20 ℃ ± 2 ℃, а и влага је 40% - 70%. Температура ЦММ повећао се од дна ка врху, а температура је мијења сваки тренутак. Па разлика од свакој оси играња температуру и делове температуре ће утицати на три координирати мерна машина мерење прецизност. У ствари, ако и влага је превелик, то ће лоше кородира плутајуће блок и неке кључне основне компоненте за апарат, који ће директно оштетити инструмент. Тако да смо даље, да се осигура унутрашњу температуру и влагу се контролисати у нормалном опсегу, како би се побољшати прецизност од три координирати мерна машина.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Три координирати мерна машина као неку врсту прецизности, мерни инструменти, благовремено одржавање може продужити живот сервис рачунара, можете гарантује тачност и да смањи степен неуспеха.

Три координата мерна машина је строг у окружењу, тако да су у обавези да строго контролису на собној температури и влажности.

Гас курсу ЦММ никад није носити структуре у теорији, али ако не чист ваздух ресурса, тј са уљем, вода или нечистоћа, што може да изазове гас улежиштење блокирали, озбиљније гас који носе и плутајући раил огреботина. Тако смо редовно проверити ваздуху машину да испразнимо воду, редовно чист филтер и уље-вода за раздвајање. Ваздух извор и да треба обратити пажњу на кисеоник на компресор или гаса од гасхолдер такође треба редовно проверио.


Молим вас обавестите нас ако има ли питања или савет

Е-маил :overseas@cmm-nano.com

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.