МЕТОД ВИБРАЦИЈЕ ТРЕТМАН ЦММ

Source:

Вибрација је један од главних фактора који ће утицати мерна машина прецизност и стабилност, да направим ЦММ да осигура довољно тачност, морате створити погодно окружење за мерење машина.


Ако ЦММ инсталација где су знатно под утицајем вибрација, трудимо се да усвоји начин лијечења фондација (цхамфер, изолације ров), али метода изолације је очигледно мањка (као што су ЦММ прецизност производа не може испунити, и која користи окружењу, ако корисник у поду очигледно не могу усвојити фондација шему), настанку ослабљено механизам је надокнадио о неадекватности фондација изолацију вибрација.


Нано прецизност аутономна дизајн за патент технологије--ЦММ ослабљено механизам. Једноставан и погодан инсталације. Стављање платформу за гуме на горњем и ниже ослабљено гумени блок Матрица, са два Уметање убаците у међусобно помоћу нагоре и надоле водич објаве да осигура локацију. Нити четири рупе на подлози две матрице могу бити повезани са пригушења ЦММ или земљу. Квадрилатерала је опремљен Водич за стуб, што може ефикасно да спречи рушењу или одмотавања због једностраног сила пригушења уређаја.


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Но.55, Гонгие бр.2 друмског, Ксиан национални цивилни Ваздухопловство база, Ксиан Град, Схаанкси провинција, Кина
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Цопиригхт © нано (Ксиан) метрологију Цо., Лтд Алл ригхтс ресервед.